Select Page

Moldova va deveni țara în care vrei să trăiești

29.10.2020

Igor Dodon a avut întrevederi bune cu locuitorii raioanelor Rezina și Șoldănești, în cadrul cărora a discutat despre problemele cu care se confruntă aproape toți concetățenii noștri, dar și despre cele specifice regiunii respective.

Candidatul independent la funcția de Președinte al țării a vizitat satele Lalova și Sîrcova din raionul Rezina, unde s-a întâlnit cu localnicii și a abordat mai multe subiecte de actualitate. Oamenii au întrebat despre pensii, crearea locurilor de muncă, apeduct și canalizare, gazificare, învățământ și medicină. Igor Dodon a răspuns în detaliu la întrebările cetățenilor și a venit cu soluții concrete la problemele semnalate.

La Lalova, candidatul a vizitat biserica din localitate, unde a avut o discuție cu parohul acesteia. 

Credința ortodoxă mereu a unit oamenii din Moldova. Și astăzi, biserica îi susține și îi îndrumă

IGOR DODON

În continuarea vizitei în teritoriu, Igor Dodon a mers în raionul Șoldănești. Aici, candidatul a avut un dialog foarte bun cu locuitorii centrului raional și ai satelor din apropiere.

În cadrul discuției, au fost abordate cele mai actuale subiecte: crearea locurilor de muncă, aprovizionarea cu apă potabilă și sistemul de canalizare, reabilitarea drumurilor. De asemenea, părțile au făcut un schimb de opinii cu privire la perspectiva de dezvoltare a economiei Moldovei.

Ulterior, Igor Dodon a mers în satele Chipeșca și Cotujenii Mari, unde, la fel de sincer și deschis, a comunicat cu oamenii.

”Transmit sincere mulțumiri tuturor participanților la întrevederile noastre pentru interesul și înțelegerea manifestate. Soluții există – le-am vorbit oamenilor despre planurile noastre și despre realizările echipei mele. Moldova va deveni țara în care vrei să trăiești. Să fim mândri de pământul pe care ne-am născut şi pe care l-am moştenit de la strămoşii noştri. Să contribuim împreună la dezvoltarea și prosperarea Republicii Moldova! Împreună vom reuși!”, a rezumat Igor Dodon.