Select Page

La propunerea colegilor, care a fost susținută de majoritatea liderilor teritoriali, am acceptat să revin la conducerea PSRM

11.04.2023

Ieri a fost o zi importantă pentru echipa Partidului Socialiștilor. La propunerea colegilor, care a fost susținută de majoritatea liderilor teritoriali, am acceptat să revin la conducerea PSRM.

În ultimul timp au fost multe discuții referitor la Partidul Socialiștilor și viitorul său. În ultimii 12 ani, mulți ne preziceau că vom trece în istorie, dar să fim sinceri – astăzi PSRM este unica forță care poate conduce țara în locul echipei Maiei Sandu și al ei personal.
Deciziile de ieri arată că Partidul Socialiștilor este puternic și consolidat și suntem pregătiți să facem față tuturor provocărilor.
Suntem alături de cetățeni, suntem împreună. Vom rezista oricărei presiuni și vom face totul pentru a ne asigura că actuala guvernare pleacă, iar la cârma Moldovei se află o guvernare care are grijă de cetățenii săi.
Celor care au părăsit partidul, vreau să le spun, că dacă o să doriți să vă întoarceți vreodată, iar eu sunt sigur că așa va fi, cale de întoarcere nu există. Voi ați făcut alegerea voastră. Din punct de vedere politic, nu mai existați pentru noi.
https://youtu.be/5DTQFtvtRe4