Select Page

Pe 9 Mai – toți împreună la Marșul Victoriei!

19.04.2022

Doamna președinte Maia Sandu, e mai ușor să lupți cu simbolurile decât cu sărăcia, da?

E mai ușor să divizezi lumea în „oameni buni” și „oameni răi” decât să ridici salariile și să reduci prețurile?

E mai ușor să impuneți cenzura decât să negociați gaz ieftin, să faceți drumuri și să ajutați agricultorii?

Nu vă este rușine să profitați de războiul din Ucraina pentru a vă face raiting politic? Nu vă este rușine să manipulați opinia publică și să distrageți atenția oamenilor de la problemele lor sociale, când moldovenii abia de supraviețuiesc?

Nu uitați, doamnelor și domnilor de la PAS, pentru ce promisiuni ați fost aleși în Președinție și în Parlament. Unde sunt realizările? Unde sunt faptele concrete?

Duceți-vă în raioane, în sate și veți vedea că oamenii vor anticipate, și prezidențiale, și parlamentare, pentru că lumea nu mai poate răbda haosul și iresponsabilitatea voastră.

Moldovenii acum se tem că prin declarațiile războinice pe care le faceți în ultima vreme, doamna Maia Sandu, veți implica și Moldova în conflict și război. Țara noastră nu are nevoie de așa mesaje agresive, țara noastră nu are nevoie de așa o guvernare străină de interesele naționale.

Și eu cred că aceste vremuri nebune pe care le-ați adus trebuie schimbate în vremuri normale. Prin noi alegeri, cât mai curând. Sau poate că vă temeți deja de anticipate?

Pe 9 Mai – toți împreună la Marșul Victoriei!