Select Page

Nimic nu le va reuși. Vom rezista acestor fărădelegi. Victoria va fi de partea noastră!

16.06.2022

Așa cum era și de așteptat, înțelegând faptul că nu mă vor putea doborî, procurorii Maiei Sandu au decis să facă presiune asupra soției mele, familiei, părinților, celor apropiați. Aceasta este o dovadă a agoniei, slăbiciunii și lipsei unor argumente palpabile din partea procuraturii controlate de guvernare.

Declar încă o dată: acesta este un dosar penal politic pentru reprimarea oponenților politici și a opoziției. Iar comanditarii și executorii acestei nelegiuiri juridice vor răspunde pentru faptele lor în conformitate cu legea. Eu și rudele mele nu am încălcat legea, nu deținem alte active în afară de cele declarate oficial, fapt ce va fi confirmat detaliat în cadrul anchetei. Sumele fabuloase de îmbogățire ilicită desenate de procurori sunt niște speculații și minciuni rușinoase. Ei au adunat bunurile care aparțin altor persoane și rude, care au confirmare documentară a surselor de venit și le-au prezentat publicului ca fiind ale mele personale.
Nimic nu le va reuși. Vom rezista acestor fărădelegi și vom demonstra tuturor că represiunile politice din partea autorităților se vor solda cu un eșec.
Victoria va fi de partea noastră!