Select Page

Ieri am fost la Procuratura Anticorupție pentru a mi se aduce la cunoștință demersul procurorului de a prelungi arestul la domiciliu

17.08.2022

Straniu că de data aceasta a fost fără gălăgie și presă controlată, pregătită cu provocări. Aceasta confirmă faptul că anterior totul era organizat de procurori și conducerea țării, însă după ce au văzut că acțiunile lor provocatoare se întorc împotriva lor ca bumerangul, în special după atacul murdar la adresa mamei mele, s-au speriat și, de data asta, au renunțat. Aproape de orice dată când merg la CNA, procuratură sau judecăți, erau prezente provocările și presa subordonată guvernării.

Probabil au înțeles că hărțuirea publică lovește tare în imaginea lor și în credibilitatea și așa foarte scăzută a procurorilor, din care motiv au fost puși pe pauză protestatarii cu ora și jurnaliștii subordonați puterii. La sate sunt zilieri, cei care muncesc onest cu ziua în agricultură. În capitală sunt câțiva protestatari cu ora, doar că ei ar câștiga într-o oră cam cât ar primi un zilier pentru o săptămână de muncă în câmp.
Referitor la solicitarea de prelungire a arestului la domiciliu, niciun argument sustenabil, nicio probă care ar motiva prelungirea arestului.
E foarte clar că de frică, dorința Maiei Sandu și PAS este să mă izoleze de societate și să pună presiune psihologică pe mine și membrii familiei.
Nu vor reuși…