Select Page

Doi ani de Minciuni și Dezamăgire

15.11.2022

La doi ani de la alegerea Maiei Sandu în funcția de președinte, majoritatea cetățenilor înjură acea zi, iar mulți dintre alegătorii ei își pun cenușă pe cap și regretă sincer că s-au lăsat înșelați de promisiunile ei false.

Atunci când un politician vine la guvernare cu minciuni și cu suflet rece, rezultatul nu poate fi decât unul singur – dezastru pentru țară și pentru oameni. Iar odată cu formarea guvernului PAS, haosul, frigul, întunericul, sărăcia și prețurile mari au lovit și mai crunt Moldova. Sub guvernarea PAS crizele vin una după alta și au atins proporții inimaginabile, la care nu s-au așteptat nici cei mai aprigi critici ai guvernării galbene. Nimeni n-a crezut că țara va degrada atât de rapid și atât de rău sub conducerea Maiei Sandu și PAS.

Perioada „vremurilor bune” va rămâne ca o pată rușinoasă în istoria politică a Republicii Moldova. Iar Maia Sandu va rămâne cu eticheta de Președinte Minciună, de om fals și indiferent față de nevoile oamenilor, care a fost dirijată din străinătate, a știut tot timpul să dea vina pe alții și niciodată nu și-a asumat direct responsabilitatea pentru erorile și infracțiunile care au fost săvârșite, deseori cu acordul ei, de o echipă guvernamentală incompetentă și iresponsabilă.

Despre cum a rămas în memoria cetățenilor perioada de doi ani de la alegerea Maiei Sandu puteți vedea în acest scurt film informativ.