Select Page

Criza și declinul guvernării abia a început și va duce la înfrângerea ei politică totală

25.01.2022

Am avut o discutie cu procurorii pe caz, in care le-am adus la cunoștință detaliile necesare în subiectul care îi interesează, din 2008. Vreau să repet ceea ce am spus și după prima vizită la Procuratură, că nu am nicio implicare în vreo acțiune care ar fi fost ilegală sau ar fi prejudiciat în vreun fel statul și cetățenii. Sunt sigur că procurorii deja s-au convins de acest fapt sau urmează să se convingă de asta în cel mai scurt timp.

Să insiști să fie ridicat un subiect steril din 2008, de 14 ani vechime, prin care să încerci să distragi atenția publicului de la crizele de azi, asta o poate face doar o guvernare iresponsabilă și speriată cum este guvernarea PAS.
Această guvernare în zadar speră că prin chemările mele la Procuratură vor acoperi cumva știrile despre prețurile la gaz, combustibil și energie electrică. În zadar crede că prin atacurile asupra mea poate acoperi revolta cetățenilor față de creșterea tarifelor și față de gestionarea catastrofală a situației pandemice din țară.
Chestiunea cu Procuratura nu poate avea finalitatea pe care și-o dorește guvernarea, acest dosar este steril și inevitabil va fi închis. Dar criza și declinul guvernării abia a început și va duce la înfrângerea ei politică totală.