Select Page

Astăzi întreprind o vizită de lucru în raionul Soroca

12.04.2022

Inițial am mers la o familie numeroasă din satul Racovăț. Soții Vasile și Taisia Mihai educă șase copii cu vârsta cuprinsă între un an și cincisprezece ani. Tatăl a plecat la muncă peste hotare, iar mama este în concediu de îngrijire a copilului. Banii câștigați le ajung cu greu pentru procurarea alimentelor și achitarea serviciilor.

Am oferit familiei mai multe lucruri necesare, inclusiv un aragaz și un cuptor cu microunde de care familia avea strictă necesitate.
Ulterior am mers la stadionul din sat unde m-am întâlnit cu echipa de fotbal din localitate ”Steaua Racovăț”. Este una dintre cele mai bune echipe din raion, câștigătoare a multiplelor campionate regionale.
Mereu am susținut și promovat sportul în țara noastră. Am contribuit la construcția a zeci de complexuri sportive în multe localități ale țării noastre. Astfel, am fost bucuros să văd cum tinerii din Racovăț practică sportul cu multă dedicație. Le-am dăruit membrilor echipei costume sportive, mingi de fotbal și volei și le-am urat mult succes în viitoarele competiții.
Faptele bune continuă!
P.S. La Soroca, de asemenea, am comunicat cu oamenii din piața din oraș. Multă lume dorește să discute cu cei de la guvernare, să înțeleagă când vor veni vremurile bune despre care s-a vorbit atât de mult. Oamenii așteaptă să le fie soluționate problemele, vor atenție și sprijin din partea conducerii țării.