Select Page

Renunțarea mea la mandatul de deputat nu înseamnă plecarea din politică, ci dimpotrivă – o activitate mult mai strânsă cu oamenii și pentru oameni

18.10.2021

Am prezidat ședința Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor în cadrul căreia am discutat propunerile care au fost lansate astăzi de către Comitetul Politic Executiv al PSRM. 

După cum se cunoaște, este vorba despre ideea de a anula funcția de președinte al partidului și de a institui un organ colegial format din cinci persoane, cu menținerea funcției de secretar executiv. Membrii Consiliului Republican au susținut această propunere care urmează a fi discutată la congresul Partidului Socialiștilor din 18 decembrie curent.

De asemenea, am discutat cu colegii despre starea de lucruri din economia națională, sfera socială și, bineînțeles, situația deplorabilă din sectorul energetic provocată de atitudinea arogantă și iresponsabilă a regimului de la guvernare față de problemele țării.

Totodată, am subliniat faptul că în noua mea calitate – cea de președinte al Asociației Obștești “Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”– voi continua să ofer sprijin locuitorilor țării: antreprenorilor, producătorilor agricoli și multor altora. Renunțarea mea la mandatul de deputat nu înseamnă plecarea din politică, ci dimpotrivă – o activitate mult mai strânsă cu oamenii și pentru oameni, împreună cu echipa PSRM.