Redresarea economiei, atragerea investitorilor străini, crearea locurilor de muncă, implementarea politicilor sociale sunt prioritatea comuniștilor și a socialiștilor

4.06.2021

Am avut o întrevedere cu angajații celui mai mare producător din industria de panificaţie din Republica Moldova, cu o experienţă bogată de peste 70 de ani – S.A. „Franzeluţa”.

Am discutat despre îmbunătățirea climatului economic și de afaceri din țara noastră, necesitatea implementării proiectelor de infrastructură, precum și despre problemele cu care se confruntă zilnic cetățenii. De asemenea, am abordat diverse subiecte legate de politicile sociale, promovate de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor și viziunile noastre privind îmbunătățirea calității vieții cetățenilor

.Am mulțumit personalului fabricii „Franzeluța” pentru efortul și munca depusă zilnic la producerea pâinii, pentru cetățenii noștri și am subliniat faptul că asemenea întreprinderi strategice, precum „Franzeluța”, stau la temelia economiei moldovenești și vor constitui și pe viitor unul dintre pilonii pentru prosperarea țării.

Am reiterat faptul că redresarea economiei, atragerea investitorilor străini, crearea locurilor de muncă, implementarea politicilor sociale sunt prioritatea comuniștilor și a socialiștilor.

Împreună vom învinge!