Select Page

Astăzi marcăm Ziua Națională a Tineretului

14.11.2021

Este un bun prilej de a transmite tuturor tinerilor din Moldova un sincer “La mulți ani” și cele mai frumoase urări de bine!

Dragi tineri,

Reprezentați una dintre cele mai importante categorii ale populației de care se leagă marile speranțe ale țării noastre. Astăzi, ca niciodată este important ca statul să creeze condițiile necesare să Vă dezvoltați și să Vă afirmați aici, acasă. Moldova are nevoie de Voi, de energia Voastră, de creativitatea, ideile și de implicarea Voastră!

Sunt tată a trei feciori din care motiv cunosc foarte bine năzuințele și problemele cu care Vă confruntați. Aflându-mă în funcția de Președinte al Republicii Moldova am susținut toate inițiativele de promovare a tinerilor. Am pledat pentru atragerea absolvenților instituțiilor din Moldova și de peste hotare în structurile de conducere ale țării, aceștia fiind prezenți, inclusiv în instituția prezidențială.

Devenind președinte al Uniunii de afaceri moldo-rusă, mi-am propus ca unul din obiectivele acestei structuri să se axeze pe sprijinirea tinerilor antreprenori în lansarea de diferite Start-Up-uri, precum și atragerea de investiții pentru realizarea proiectelor inițiate de aceștia.

Dragi prieteni,

Vă îndemn să fiți ambițioși și perseverenți în atingerea scopurilor propuse și să depășiți cu brio toate obstacolele din calea vieți.

Per aspera ad astra!