Select Page

Soarta țării noastre depinde de fiecare dintre noi. Pe 15 noiembrie, ieșim cu toții la vot!

8.11.2020

În weekendul precedent, Igor Dodon a avut întâlniri cu  reprezentanții și conducătorii organizațiilor teritoriale ale Partidului Socialiștilor din toată țara.

Astfel, la Briceni, Igor Dodon s-a întâlnit cu conducerea staff-urilor zonale ale PSRM din patru raioane: Ocnița, Dondușeni, Edineț și Briceni. Candidatul independent la funcția de Președinte al RM, a auzit cuvinte sincere de încurajare, a discutat despre activitatea și despre planurile pentru un nou mandat.

„Cea mai importantă impresie: noi suntem o echipă consolidată. Oamenii sunt siguri de victorie, sunt optimiști, susțin necondiționat activitatea noastră. Vă mulțumesc mult, colegi! Cu astfel de oameni, vom face ca Moldova să devină o țară în care vrem să trăim”, a declarat candidatul la funcția de Președinte al țării.

În satul Nihoreni din raionul Râșcani, Igor Dodon a avut o întrevedere importantă cu conducerea staff-urilor PSRM din municipiul Bălți, raioanele Glodeni, Fălești, Râșcani, în cadrul căreia a discutat un șir de chestiuni de actualitate. Candidatul independent le-a mulțumit colegilor pentru munca depusă și susținere și i-a îndemnat să fie activi și în turul 2 al scrutinului prezidențial.

Oamenii noștri sunt optimiști, ne susțin din tot sufletul, iar noi vom continua cu perseverență lucrurile bune începute!

Pe finalul vizitei de lucru în raionul Soroca, candidatul independent a avut o întrevedere cu președinții organizațiilor teritoriale ale Partidului Socialiștilor din raioanele Drochia, Florești, Sângerei și Soroca.

Soarta țării noastre depinde de fiecare dintre noi. Noi credem în susținerea de amploare a oamenilor, deci, activitatea va continua

Întrevederile au continuat și duminică, cu staff-urile PSRM din raioanele Căușeni și Ștefan Vodă.

Toți sunt convinși de victoria noastră. Oamenii știu că adevărul este de partea noastră. Asemenea întrevederi consolidează și încrederea mea

O nouă întrevedere cu activul Partidului Socialiștilor din Autonomia Găgăuză, raioanele Taraclia și Basarabeasca, a avut loc la Ceadîr-Lunga. Și aici toți sunt optimiști!

La Cantemir, Igor Dodon a avut o întrevedere cu conducerea organizațiilor teritoriale ale Partidului Socialiștilor din raioanele Cahul, Cantemir, Leova, Cimișlia. Le-a mulțumit colegilor pentru susținerea în această campanie și i-a îndemnat la mobilizare pentru a obține victoria în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

„Oamenii au încredere în noi și sunt siguri de Victorie! Le-am dat asigurări că lucrurile bune vor continua întru bunăstarea cetățenilor Republicii Moldova. Pe 15 noiembrie ieșim cu toții la vot! Împreună vom învinge!”, a rezumat Igor Dodon.