Select Page

Prin consolidarea eforturilor, vom contribui la dezvoltarea și prosperarea Republicii Moldova!

28.10.2020

Miercuri, Igor Dodon a avut opt întrevederi în raioanele Drochia și Râșcani. Candidatul independent la funcția de Președinte al țării a discutat cu cetățenii despre problemele pe care le întâmpină și a venit cu propuneri concrete pentru soluționarea acestora.

Rezultate concrete pentru oameni

Prima destinație – raionul Drochia. Inițial, Igor Dodon a mers în satele Mîndîc și Drochia, unde a avut o discuție constructivă cu angajații a două întreprinderi agricole: “Gril Dos Agro” și “Teh Agro Das”. Candidatul a vorbit despre continuarea proiectelor demarate, îmbunătățirea condițiilor de trai, susținerea agricultorilor, dezvoltarea infrastructurii în localități.

În satul Drochia, Igor Dodon a avut o întrevedere cu lucrătorii filialei SRL “Florești-Gaz” – “Drochia Gaz”.

Întrebări similare, aceleași probleme semnalate de cetățeni. Vom continua cu fapte concrete întru stabilitatea țării și a bunăstării cetățenilor!

igor dodon

Implementarea proiectelor în toate domeniile

Igor Dodon a vizitat raionul Râșcani. Prima întrevedere a avut-o cu locuitorii centrului raional. Ulterior, a vizitat satele Sturzeni și Vasileuți.

Candidatul a constatat că în toată Moldova, oamenii au aceleași probleme și griji cotidiene: pensii și salarii, educație și medicină de calitate, proiecte de infrastructură, planuri de dezvoltare durabilă a economiei.

„Noi auzim ce spun oamenii, ne străduim pentru ei. Echipa noastră va activa în continuare pentru concetățeni, va implementa proiecte în toate domeniile. Vom face totul pentru a asigura un nivel de trai mai bun al cetăţenilor”, a dat asigurări Igor Dodon.