Select Page

Mereu voi fi alături de oameni!

22.10.2020

Igor Dodon a avut nouă întrevederi productive în raioanele Taraclia și Cimișlia. Candidatul independent la funcția de Președinte al țării a discutat cu cetățenii, le-a prezentat platforma sa electorală, a abordat subiecte din diverse domenii: educaţie, medicină, economie, agricultură. Toate aceste domenii au fost și rămân în vizorul echipei noastre.

Prin eforturi comune putem crea o Moldovă înfloritoare!

Prima destinație – raionul Taraclia. Igor Dodon a avut o întrevedere cu locuitorii a șase sate: Vinogradovca, Mirnoe, Chirilovca, Ciumai, Budăi, Musaitu. Oamenii au întrebat despre pensii, salarii, aprovizionarea cu apă potabilă, gazificarea localităților, renovarea grădinițelor și școlilor, dar și alte subiecte de importanță majoră.

Candidatul independent a răspuns detaliat la toate întrebările adresate și a menționat că va continua să muncească activ pentru a obține rezultate concrete în domeniile respective.

Ulterior, în piața centrală din Taraclia, Igor Dodon s-a întâlnit cu locuitorii orașului, dar și a satelor Novosiolovca, Albota de Sus, Albota de Jos. A discutat cu cetățenii despre situația din țară, despre viziunile privind viitorul Moldovei.

„Etnicii bulgari din Taraclia sunt adepți fideli ai statalității Republicii Moldova. Le sunt recunoscător pentru faptul că mereu au susținut acțiunile noastre social-economice și culturale. Sunt ferm convins că prin eforturi conjugate vom reuși să dezvoltăm Republica Moldova!”, a declarat Igor Dodon.

Crearea unui mediu avantajos de activitate pentru întreprinderi este un obiectiv primordial

În orașul Taraclia, Igor Dodon s-a familiarizat cu activitatea întreprinderii cu capital străin “Ispan-Lux”, specializată în producerea ceramic-granitului. A discutat cu angajații companiei despre procesul de producție, problemele existente și soluțiile de depășire a lor.

Candidatul a salutat modul de gestionare eficientă a întreprinderii și a menționat că una din prioritățile echipei sale este crearea unui mediu avantajos de activitate pentru întreprinderile mici și mijlocii care sunt motorul dezvoltării economice a țării și o sursă importantă de creare a locurilor noi de muncă.

În continuarea vizitei la Taraclia, Igor Dodon s-a întâlnit cu locuitorii din satul Valea Perjei unde a avut un dialog deschis și productiv cu cetățenii despre problemele cotidiene: crearea locurilor de muncă, reabilitarea drumurilor, infrastructura socială, susținerea sectorului agrar.

Creșterea bunăstării vieții fiecărui cetățean al Republicii Moldova este un obiectiv primordial pentru echipa noastră

IGOR DODON

Pledăm pentru continuarea lucrurilor bune

Igor Dodon a vizitat raionul Cimișlia, unde a avut un dialog cu locuitorii centrului raional care au comunicat că își doresc locuri de muncă bine plătite, pensii majorate, drumuri bune, un mediu curat.

Cunosc problemele oamenilor și am convingerea că împreună le vom soluționa. Vom depune eforturi pentru a le oferi cetățenilor noștri un trai decent și condiții mai bune de viață

IGOR DODON

Ulterior, Igor Dodon a vizitat satul Mihailovca, unde a avut o întrevedere cu sătenii. Cetățenii i-au acordat întrebări similare, iar candidatul a oferit răspunsuri detaliate și a venit cu propuneri concrete.

În cadrul discuțiilor cu cetățenii din satul Troițcoe și Porumbrei, Igor Dodon a dat asigurări că va continua inițiativele și proiectele bune.

Vom fi mereu alături de oameni! Le mulțumim pentru gândurile bune transmise și pentru încrederea în echipa noastră. Noi pledăm pentru continuarea lucrurilor bune! Împreună vom construi o Moldovă prosperă!

IGOR DODON