Select Page

Întâlniri productive în municipiul Chișinău

24.10.2020

Igor Dodon a avut o întâlnire cu angajații companiei DAAC Hermes, una dintre cele mai vechi și mai mari întreprinderi multifuncționale din Moldova. Compania este unul dintre cei mai mari importatori de automobile de mărci cu renume, deține active în domeniul producerii cosmeticelor, tehnicii agricole, precum și în domeniul IT. În toate departamentele întreprinderii activează peste 2200 de persoane.

Candidatul independent la funcția de Președinte a vorbit în special despre rezultatele activității echipei noastre din ultimii ani, despre programul viitoarelor acțiuni. Printre altele, a discutat despre măsurile de susținere a agenților economici, despre programul de construcție a platformelor industriale în toată țara, despre renovarea drumurilor și a infrastructurii.

Discuția a fost constructivă și binevoitoare. Asemenea întreprinderi, precum DAAC Hermes, stau la temelia economiei moldovenești și vor constitui unul dintre pilonii pentru dezvoltarea ei în continuare

IGOR DODON

Modernizarea suburbiilor – prioritate

Igor Dodon a avut un dialog sincer și constructiv cu localnicii din orașul Vatra. În cadrul întrevederii, oamenii au împărtășit din doleanțele și problemele cotidiene, au întrebat despre situația pandemică, transport public confortabil, reabilitarea drumurilor, dezvoltarea infrastructurii sociale.

„Modernizarea suburbiilor sunt o prioritate pentru echipa noastră. Obiectivul principal este de a transforma Moldova într-o ţară atractivă pentru investitori, confortabilă pentru cetățeni. Prin muncă, perseverență și eforturi comune vom reuși să asigurăm bunăstarea și prosperarea Republicii Moldova!”, a concluzionat Igor Dodon.