Select Page

Încrederea și susținerea cetățenilor ne motivează să continuăm să muncim pentru ei

25.10.2020

Duminică, Igor Dodon a avut nouă întrevederi la nordul Moldovei, în raioanele Fălești și Sîngerei. Candidatul independent la funcția de Președinte al țării s-a întâlnit cu alegătorii și a discutat detaliat despre căile de soluționare a problemelor existente în satele și orașele noastre, despre modalitățile de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor astfel, încât Moldova să devină locul unde vrem să trăim cu toții.

În pofida provocărilor, întrevederile au avut loc

Prima destinație – orașul Fălești. În pofida tuturor provocărilor, Igor Dodon a reușit să vorbească cu cetățenii din centru raional.

Mulțumesc oamenilor pentru susținerea acordată! Nu-i vom dezamăgi! Vom face totul ce ne stă în puteri ca să avem o țară unită, prosperă și puternică!

Ulterior, candidatul a mers în comuna Sărata Veche, unde a avut o discuție constructivă cu localnicii. Oamenii au adresat întrebări din toate domeniile. Igor Dodon a menționat că problemele lor îi sunt cunoscute și va contribui la soluționarea acestora.

În continuarea vizitei la Fălești, Igor Dodon a mers în comunele Scumpia și Călinești. Probleme asemănătoare, soluții concrete. Oamenii au întrebat despre crearea locurilor de muncă, pensii, ajutor social, drumuri, sistemul de sănătate.

„Le-am comunicat despre realizările noastre în domeniile respective și ce vom întreprinde pe viitor. I-am asigurat pe localnici că vom continua programele de construcție a drumurilor, de aprovizionare cu apă și canalizare, de gazificare și renovare a obiectelor sociale. Totodată, am menționat importanța ca în fiecare localitate din țară să existe câte un punct medical. Vom munci în continuare pentru un viitor prosper al țării noastre!”, a remarcat Igor Dodon.

Doar prin eforturi conjugate și prin muncă asiduă putem asigura prosperarea țării noastre

În fața Casei de Cultură din satul Chișcăreni, raionul Sîngerei, Igor Dodon a avut un dialog productiv cu cetățenii. Oamenii au o dorință mare – lucrurile bune să continue. Candidatul a menționat că va duce la bun sfârșit toate inițiativele importante și utile, lansate întru dezvoltarea țării și creșterea bunăstării cetățenilor.

În continuare, Igor Dodon a mers în orașul Sîngerei, unde a avut o discuție amicală cu cetățenii. Igor Dodon a prezentat alegătorilor platforma sa electorală, le-a spus despre realizări și le-a vorbit despre planurile de viitor.

Încrederea și susținerea cetățenilor ne oferă optimism, curaj și putere de a continua cele începute

Ulterior, candidatul a vizitat satele Rădoaia și Prepelița din raionul Sîngerei. S-a întâlnit cu localnicii, i-a ascultat și le-a propus soluții concrete de rezolvare a problemelor cu care se confruntă.

„Oamenii își doresc să păstrăm și să promovăm valorile noastre naționale, să continuăm proiectele inițiate care contribuie la dezvoltarea economiei țării, creșterea nivelului de trai al cetățenilor. Doar prin eforturi conjugate și prin muncă putem asigura prosperarea țării noastre. Constat cu satisfacție că ideile și acțiunile noastre sunt susținute și aceasta ne determină să muncim în continuare pentru oameni, pentru viitorul țării noastre! Împreună vom reuși!”, a specificat candidatul.