Select Page

Implementând noi proiecte, vom reuși să oferim oamenilor o viață decentă și confortabilă

22.10.2020

Igor Dodon a avut o nouă zi productivă în sudul țării. Candidatul independent la funcția de Președinte al RM a desfășurat opt întrevederi cu cetățenii din raioanele Cantemir și Leova.

Inițiative privind dezvoltarea satelor și orașelor

Igor Dodon a vizitat trei localități din raionul Cantemir: Vișniovca, Antonești, Stoianovca. Diferite localități dar aceleași întrebări și griji cotidiene. Locuitorii au adresat întrebări legate de sistemul de apeduct și canalizare, gazificare, iluminatul stradal, construcția școlilor și grădinițelor de copii, atragerea tinerilor specialiști în sate, sprijinirea agriculturii.

„Oamenii au speranțe și doresc fapte reale și rezultate concrete. Am menționat că prin eforturi conjugate, promovând activ inițiative de dezvoltare a orașelor și satelor, implementând noi proiecte, vom reuși să oferim oamenilor o viață decentă și confortabilă. Le-am mulțumit celor prezenți pentru încrederea în echipa noastră. Depunem tot efortul ca, Republica Moldova să devină o țară prosperă!”, a declarat Igor Dodon.

Oamenii doresc ca lucrurile bune să continue

În raionul Leova, Igor Dodon a discutat cu locuitorii a patru localități: Colibabovca, Sărăteni, comuna Cazangic și orașul Iargara. A fost un dialog sincer atât despre problemele cu care se confruntă cetățenii și căile de soluționare a acestora, cât și despre obiectivele pentru viitor.

„Oamenii au salutat faptul că, în ultima perioadă de timp, în țară se înfăptuiesc multe lucruri frumoase: se renovează drumurile, se majorează salariile pentru cadrele medicale, au fost indexate de două ori pensiile, sunt oferite ajutoare sociale și multe altele. Oamenii doresc ca aceste acțiuni să continue. Am dat asigurări că scopul nostru este creșterea bunăstării cetățenilor prin promovarea și realizarea unor proiecte concrete! Împreună vom munci pentru o Moldovă prosperă!”, a menționat Igor Dodon.