Felicitări, dragii noștri profesori!

5.10.2020

Stimați angajați în sistemul educațional,
Vă felicit cordial cu ocazia zilei Dumneavoastră profesionale și Vă exprim aleasă prețuire și recunoștință profundă pentru munca în numele viitorului.
Asumat sau din curiozitate, continuând o tradiție de familie sau răspunzând chemării interioare, ați optat în favoarea pedagogiei, aceasta însemnând inteligență și noblețe, cultură și rafinament, nopți albe și dăruire până la sacrificiu.
Aveți toată admirația și respectul nostru pentru ceea ce însemnați, pentru ceea ce semănați și diseminați printre oamenii maturi de mâine ai Moldovei. Vă exprim gratitudine pentru munca depusă, în special în condițiile de criză pandemică cu care se confruntă astăzi întreaga lume.
Am toată încrederea în potențialul, dedicația și, cu deosebire, în puterea sufletului ce Vă caracterizează.
Felicitări și multă sănătate, inspirație și realizări pe potriva așteptărilor, reușite aducătoare de bucurie Vă doresc Dumneavoastră și persoanelor dragi. Noi, cei pe care ne-ați ghidat și care V-am încredințat bogăția supremă – copiii noștri, Vă suntem alături pentru a acționa împreună, pentru a face față demn provocărilor și pentru a privi, peste ani, cu satisfacție în urmă.
La mulți ani, dragi dascăli!