Select Page

Faptele bune continuă!

29.12.2020

Așa cum a promis anterior, Igor Dodon, împreună cu soția Galina și fiul Nicușor, au oferit cheile de la noua locuință, familiei Brânza din localitatea Budești.

„La începutul anului 2020, am vizitat-o pe doamna Natalia Brânza care educă singură patru copii minori, iar locuința familiei se afla într-o stare avariată. Ulterior, în rezultatul evaluării imobilului de către o echipă de specialiști, s-a constatat faptul că acesta nu poate fi reparat și am luat decizia de a construi o altă căsuță pe același teren”, a menționat Igor Dodon.

Cu suportul oamenilor de bună credință și a Fundației de Binefacere „Din Suflet”, a fost edificată o casă de peste 140 m2 cu toate condițiile bune pentru un trai decent. De asemenea, familia Dodon a oferit mobilă pentru bucătărie și un aragaz.

Igor Dodon a urat membrilor familiei sărbători fericite în noul cămin și multe momente de bucurie și căldură, alături de cei dragi. Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, el a dăruit copiilor mai multe cadouri.

„Sunt nespus de bucuros că am reușit să ajut această familie aflată în dificultate. Voi depune și în continuare efortul necesar pentru a fi mereu alături de cei care au nevoie de sprijin”, a subliniat Igor Dodon.