Select Page

Echipa noastră va continua să muncească pentru binele țării!

27.10.2020

Marți, Igor Dodon a avut o zi plină de evenimente. Candidatul independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova a avut șase întrevederi în zona de centru a țării – în raioanele Călărași și Strășeni.

Să avem mereu credință în suflet!

De dimineață, Igor Dodon împreună cu soția, au asistat la Liturghia oficiată la Mănăstirea Hâncu, care împreună cu credincioșii ortodocși din întreaga lume, o prăznuiește pe Sfânta Cuvioasă Parascheva. Preacuvioasa este considerată ocrotitoarea Moldovei și apără țara noastră de necazuri și nenorociri, iar locuitorilor le dăruiește liniște sufletească și bunăstare. La această mănăstire se păstrează o părticică din moaștele Sfintei Parascheva.

Igor Dodon i-a felicit pe toți credincioșii ortodocși cu ocazia sărbătorii.

Să avem mereu credință în suflet, să fim milostivi și doar așa vom înfrunta greutățile!

Vom munci pentru a obține rezultate concrete

În continuarea vizitei în zona de centru a țării, Igor Dodon a mers în orașul Călărași, unde a avut o întâlnire sinceră și constructivă cu cetățenii. Candidatul independent la funcția de Președinte a răspuns la toate întrebările adresate, a prezentat platforma sa electorală, a discutat despre planurile pe care urmează să le realizeze. De asemenea, a vorbit și despre căile de soluționare a problemelor cu care se confruntă oamenii.

Echipa noastră va continua să muncească pentru rezultate concrete

Ulterior, în fața Casei de Cultură din satul natal Sadova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu consătenii. A discutat despre proiectele deja implementate în sat și despre cele care urmează să le realizeze.

Sunt mândru că reprezint un sat de gospodari, sat cu tradiții și istorie, care recent a marcat 600 de ani de la fondare. Aici locuiesc oameni primitori, harnici și binevoitori. Vom munci în continuare pentru a obține rezultate.

O altă întîlnire a avut loc în satul Bucovăț din raionul Strășeni, în cadrul căreia candidatul a discutat cu localnicii mai multe subiecte de ordin social-economic.

„Investiții, locuri de muncă bine plătite, venituri mai mari – acestea sunt așteptările oamenilor. Acestea sunt și prioritățile echipei noastre care este decisă să muncească ca țara noastră să prospere, iar oamenii să se bucure de condiții de trai la un nivel înalt. Vom continua implementarea proiectelor concrete în fiecare localitate pentru a soluționa problemele cetățenilor”, a rezumat Igor Dodon.