Select Page

Dodon: Noi am ajutat și vom ajuta în continuare locuitorii din Gagauzia. Împreună vom reuși!

18.10.2020

Duminică, Igor Dodon a efectuat o vizită în regiunea de sud a Republicii Moldova. Candidatul independent la funcția de Președinte al țării a avut șapte întâlniri cu cetățenii din Autonomia Găgăuză și din raionul Basarabeasa.

Inițial, Igor Dodon s-a întâlnit cu locuitorii din satul Tomai. Și de această dată i-au fost adresate multe întrebări despre pensii, salarii, proiecte de infrastuctură, atragerea investițiilor. Candidatul independent a menționat că cunoaște foarte bine problemele oamenilor și localităților din regiune. În context, a menționat că va acorda în continuare tot sprijinul necesar autonomiei în soluționarea problemelor existente.

O altă discuție deschisă a avut loc cu localnicii din satul Cioc-Maidan. Igor Dodon a fost întrebat despre cele mai actuale subiecte: sectorul agrar, reabilitarea drumurilor, creșterea economică.

Am subliniat faptul că noi am ajutat și vom ajuta în continuare locuitorii din autonomie. Împreună vom reuși!

IGOR DODON

Planuri și soluții concrete!

În continuarea vizitei de lucru în regiunea de sud a țării, Igor Dodon a mers în orașul Basarabeasca. Prima destinație – satul Bașcalia. Crearea locurilor de muncă, pensiile, reabilitarea drumurilor, medicina, sistemul educațional – au fost principalele subiecte abordate în cadrul întrevederii cu locuitorii.

Igor Dodon le-a prezentat localnicilor poziția sa și le-a vorbit despre planurile de viitor. El a subliniat faptul că va susține orice proiect menit să contribuie la prosperarea și bunăstarea Republicii Moldova.

De asemenea, în satul Bașcalia, Igor Dodon a participat la acțiunea de înverzire a plaiului natal și a îndemnat cetățenii să contribuie la această acțiune pentru a avea sate și orașe curate și frumos amenajate.

Un alt dialog productiv a avut loc cu locuitorii orașului Basarabeasca și ai satelor din apropiere. Cetățenii au întrebat despre sectorul agrar, apeduct și canalizare, reparația și construcția drumurilor locale, iluminatul stradal. Igor Dodon a răspuns detaliat la toate întrebările adresate menționând faptul că problemele lor îi sunt cunoscute și va depune toate eforturile pentru a le soluționa!

În continuarea vizitei de lucru, candidatul independent  a mers în satul Sadaclia, unde a avut o discuție constructivă cu localnicii.

Oamenii au așteptări mari și vor rezultate concrete. Nu-i vom dezamăgi. Am venit cu propuneri concrete, menționând că suntem fermi în intenția de a continua lucrurile bune

IGOR DODON