Select Page

Dodon: Niciodată nu-i voi dezamăgi pe cei care cred în mine!

11.10.2020

Pentru Igor Dodon ziua de duminică este zi de lucru. Agenda este încărcată și candidatul independent continuă să se întâlnească și să comunice cu oamenii – de data aceasta, în Autonomia Găgăuză.

Să ne unim eforturile pentru a ne atinge obiectivele!

Dimineața a început cu vizitarea bisericii din satul Copceac, raionul Ceadâr-Lunga, UTA Găgăuzia. Ulterior, Igor Dodon s-a întâlnit și a discutat cu locuitorii satului lângă clădirea Casei de cultură din localitate. Următoarea destinație a fost satul Cazaclia, unde a avut un nou dialog cu oamenii.

”Ca de obicei, au fost multe întrebări din toate domeniile, un dialog deschis și sincer. Le mulțumesc tuturor celor care vin la întâlnirile noastre și sprijină eforturile mele de consolidare a țării, apărare a familiei și valorilor tradiționale, pentru susținerea activă a echipei noastre.

Totodată, îi îndemn pe toți simpatizanții și susținătorii mei să ne conjugăm eforturile și să continuăm munca în vederea atingerii obiectivelor propuse. Împreună vom reuși”, a subliniat Igor Dodon.

Vom continua să muncim!

O altă întrevedere a avut loc în parcul din orașul Ceadâr-Lunga în cadrul căreia s-a făcut un schimb de opinii cu privire la mai multe chestiuni de o importanță majoră pentru oameni: crearea locurilor noi de muncă, indexarea pensiilor, atragerea investițiilor și dezvoltarea raioanelor, construcția și reabilitarea drumurilor.

Le-am vorbit locuitorilor orașului despre activitatea echipei noastre, despre realizarea programelor și proiectelor prioritare în regiune. Vom continua să muncim!

Igor Dodon

Au fost productive și întâlnirile din satele Baurci, Congaz și Beșalma, din Autonomia Găgăuză. Locuitorii satului Baurci au adresat întrebări despre toate – începând cu pensiile și asistența medicală, până la situația politică din țară. 

Congaz este cel mai mare sat din Europa. Este cunoscut datorită oamenilor săi binevoitori precum și unor realizări importante în agricultură. Aici sunt multe case frumoase. Satul mai este cunoscut și ca o destinație turistică atractivă, unde poți lua cunoștință îndeaproape cu bucătăria excelentă a găgăuzilor și cultura lor.

Iar cu locuitorii satului Beșalma, Igor Dodon s-a întâlnit de mai multe ori încă cînd ocupa funcția de deputat. Candidatul nu numai că știe foarte bine problemele lor, dar și a oferit deja asistență în soluționarea unora dintre acestea.

„Spre exemplu, echipa noastră a acordat asistență în construcția drumurilor bune de aici. Mereu i-am apreciat pe locuitorii Autonomiei Găgăuze pentru devotamentul sincer față de statalitatea moldovenească și disponibilitatea de a se uni în vederea soluționării unor obiective comune!” a subliniat Igor Dodon.

Cu un raport detaliat și căi de soluționare a problemelor

Destinațiile finale din vizita de lucru în Găgăuzia au fost satul Chirsovo și orașul Comrat, capitala autonomiei. Au fost adresate numeroase întrebări, multe emoții, dar toate sincere, din dorința de a contribui la prosperarea localității natale și a întregii țări.

„Pensiile, locuri noi de muncă, dezvoltarea industriei, construcția drumurilor, școlilor și a stadioanelor –cunosc foarte bine întrebările care îi preocupă pe oameni, de aceea am venit la ei cu soluții concrete, ba mai mult – cu un raport detaliat despre activitatea desfășurată în ultimii ani. Locuitorii Găgăuziei cunosc că nu-i voi dezamăgi niciodată pe cei care cred în mine!”, a menționat candidatul la funcția de Președinte al Republicii Moldova.