Select Page

Campania electorală se desfășoară în strictă conformitate cu legislația în vigoare

16.10.2020

În calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu un grup de observatori ai Biroului OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului.

Delegații activează în Moldova de la data de 23 septembrie în cadrul unei misiuni de monitorizare de lungă durată. Obiectivul lor principal îl constituie studierea procesului electoral din punct de vedere al respectării angajamentelor țării noastre față de OSCE, a legislației naționale și internaționale. Subiecte similare le-am abordat și în cadrul întrevederii cu șeful Misiunii de Monitorizare a Rețelei Europene a Organizațiilor de Monitorizare a Alegerilor.

I-am asigurat pe interlocutorii mei de faptul că din partea noastră, campania electorală se desfășoară în strictă conformitate cu legislația în vigoare a Republicii Moldova

Igor dodon

 O nouă ediție „Președintele răspunde”

Tradițional, în fiecare zi de vineri, Igor Dodon răspunde la întrebările adresate direct de către cetățeni. Locuitorii țării sunt interesați de rezolvarea problemelor sociale, susținerea familiilor monoparentale și a celor numeroase, proiectele de investiții, ș.a. Candidatul independent la funcția de Președinte al țării a răspuns detaliat la toate întrebările adresate.