Ziua mondială a turismului

La 27 septembrie, cele peste 155 de țări membre ale Organizației Mondiale a Turismului (OMT) sărbătoresc, în fiecare an, Ziua mondială a turismului.

Cu această ocazie, doresc să felicit pe toți și să îndemn să ne unim forțele și eforturile pentru a re-descoperi Moldova, pentru a-i conferi un nivel mai înalt pe plan internațional, astfel încît atît oaspeții noștri cît și cei de acasă, s-o îndrăgească cît mai mult!

În dorința sinceră de a imprima un rol cît mai important turismului din țara noastră, în scopul creării unor noi locuri de muncă, de asemenea, nutrind convingerea că în viitor, folosind potenţialul peisagistic, tradiţiile culinare și ospitalitatea moldovenilor, vor fi create premise pentru impulsionarea și propagarea turismului național – o sa particip la o masă rotundă cu genericul „Descoperă Moldova ospitalieră”, în ziua de sîmbătă, alături de reprezentanți din peste 80 de companii turistice din Republica Moldova, Federația Rusă și alte țări, care au venit la noi pentru a se familiariza cu obiectivele de atracție din Moldova.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.