Ziua de naștere a celui mai bun profesionist din cadrul sistemului financiar-bancar, domnul Leonid Talmaci

Cu ocazia celebrării zilei de naștere a celui mai bun profesionist din cadrul sistemului financiar-bancar al țării și a unui bun prieten, domnul Leonid Talmaci, adresez sincere felicitări, însoțite de urări de sănătate, bunăstare și liniște sufletească.

Sărbătoarea de astăzi prilejuiește de a aprecia munca, efortul, priceperea și devotamentul cu care domnul Talmaci a construit o carieră de succes. Fiind fondatorul sistemului bancar din Republica Moldova, redau considerația față de profesionalismul și consecvența în acțiunile de care a dat dovadă în funcția de guvernator la Banca Națională a Moldovei, o caracteristică distinctivă fiind lipsa intențiilor de a fura din sistem.

Sunt mîndru că am muncit împreună într-o echipă. Continuăm să contribuim la dezvoltarea și la asigurarea stabilității în domeniu, cu domnul Leonid ca membru a Consiliului Economic pe lîngă Președintele Republicii Moldova.

Reiterînd urările și gîndurile de bine, Vă doresc, Stimate Domnule Talmaci, ca frumoasa aniversare să Vă aducă bucurii, putere de muncă și energie deplină întru îndeplinirea scopurilor propuse.

La Mulți Ani!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.