Am plecat la Moscova pentru cîteva ore

Am plecat la Moscova pentru cîteva ore.

Pentru a preveni tot felul de speculaţii şi manipulări, declar următoarele: acum cîteva săptămîni în urmă, am reuşit să încheiem o înţelegere cu partenerii ruşi din Rosselhoznadzor cu privire la deschiderea pieţei pentru fructele moldoveneşti a zeci de întreprinderi. Anterior, am rezolvat problema privind reluarea exporturilor pentru cîteva combinate de conserve şi companii vinicole.

Pentru ziua de astăzi am planificată o întrevedere cu conducerea Rosspotrebnadzorului. Obiectiv – asigurarea accesului pentru încă cîteva întreprinderi vinicole şi de producere a conservelor, plus a-i convinge de oportunitatea anulării taxelor vamale pentru unele grupuri de mărfuri. Producătorii autohtoni vor fi plăcut surprinşi.

În timp ce eurounioniştii se plimbă fără rost la plocoane în capitalele occidentale, noi, socialiştii, ajutăm sectorul real al economiei să păstreze locurile de muncă.

Îi sfătuiesc pe oligarhi să nu se relaxeze. Mai avem pregătite pentru domniile sale mai multe “surprise-surprize”. Vom întoarce producţia moldovenească pe piaţa rusească şi cu eurounioniştii ne vom lămuri.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.