Vom încerca să împiedicăm procedura nelegitimă de învestire a noului Guvern-marionetă

Vom încerca să împiedicăm procedura nelegitimă de învestire a noului Guvern-marionetă.

În Parlament – cu forțele deputaților, în afara Parlamentului – cu sprijinul cetățenilor.

Vom declara dezacordul nostru față de prelungirea acestei guvernări corupte care a capturat statul. Știm că ni se pregătesc provocări, dar noi oricum vom protesta în ziua tentativei de învestire a Guvernului-marionetă, oricând va fi ea: joi, vineri, sîmbătă. Ziua sau noaptea.

În acea zi vom ieși cu toții, indiferent de opțiune politică, fără drapele de partid, fără mesaje electorale. 

În plus, în fiecare zi vom avea un pichet din cetățeni și deputați socialiști în fața Legislativului.

Atrag atenția corpului de ambasadori, că această guvernare oligarhică merge ca buldozerul peste drepturi, peste libertăți, peste cetățenii care i se opun. 

Acum ei încearcă să împiedice protestul socialiștilor din fața Parlamentului, în ziua învestirii Guvernului-marionetă. Organizațiile lor de buzunar vor să disloce protestele socialiștilor.

Dar oare mai are rost să atrag atenția ambasadorilor? Nuland, Johannis si toți democrații din Bruxelles vor tăcea deoarece din considerente geopolitice au facut cirdasie cu oligarhii impotriva poporului, impotriva cetatenilor Republicii Moldova. Ei au ales să păstreze statul capturat.

Un mesaj către așa-numiții parteneri de dezvoltare din Occident – la fel ca și în ultimii 6 ani, din 2009 încoace, călcați pe aceeași greblă: sînteti gata sa inchideti ochii la coruptie, lipsa democratiei, subjugarea presei, justitie controlata …, doar din interese geopolitice.

Să nu va mirați și sa nu dati vina pe nimeni cind peste 1 an susținerea vectorului occidental și a integrării europene va cadea pina la 10-15% in RM. Vina este a voastra. Iar noi vom face tot posibilul si imposibilul ca fiecare cetatean a Republicii Moldova să știe că pastrarea oligarhiei a fost posibila doar cu suportul Occidentului.

Noi nu vom ceda în fața oligarhiei. 
No pasaran!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.