Veste bună pentru toți conducătorii auto!

Carburanții s-au ieftinit semnificativ, iar acest lucru a fost posibil inclusiv pentru că s-a institutit un mecanism de monitorizare a prețurilor și de comunicare eficientă cu operatorii de pe piața petrolieră.

Așa cum știți, de multe ori când cotația petrolului la nivel internațional s-a diminuat, acest lucru în mod regretabil nu ducea și la reducerea prețurilor la carburanți în țara noastră, ba chiar ducea la creșterea lor uneori. Iar acest lucru se întamplă din cauza haosului și a corupției care erau întreținute intenționat de unele instituții ale statului în favoarea celor care stăteau în spatele acelor scheme ilegale.

Am cerut instituțiilor statului să monitorizeze permanent modul în care sunt formate prețurile și tarifele și să intervină de câte ori este necesar în protejarea cetățenilor. Avem primele efecte pozitive în acest sens și încurajez autoritățile să meargă mai departe pe această cale.

În perioada urmatoare voi veni și cu alte inițiative care să aducă și mai multă corectitudine în modul în care se formează prețurile și tarifele, astfel încât cetățenii să nu mai fie în situația de a plăti sume nejustificate.

http://a-tv.md/md/index.php

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.