Un scurt răspuns domnului Leancă

Domnule prim-ministru, în Moldova există doi oameni “opredeliţi” în privinţa politicii externe a ţării: Leancă şi Dodon.

Domnule prim-ministru, în Moldova există doi oameni “opredeliţi” în privinţa politicii externe a ţării: Leancă şi Dodon.

Dumneavoastră sunteţi sincer în promovarea vectorului integrării europene, eu sunt ferm convins în necesitatea aderării la Uniunea Vamală.

Înţeleg, că nu vă place viziunea mea politică. Nici eu nu accept modul în care mergeţi spre semnarea Acrodului de Asociere cu UE fără a consulta cetăţenii.

Dar nu înseamnă că nu respect alegerea pe care aţi făcut-o. Vă rog să respectaţi şi alegerea mea, dacă sunteţi democrat şi credeţi în valorile liberalismului european (cu tot cu transvestitul cel bărbos la pachet).

Totuşi, vă dau un ultim sfat, domnule prim-ministru, într-un limbaj pe care îl înţelegeţi bine încă din studenţie: osoznaite, ce faceţi.

Nu mergeţi împotriva voinţei poporului. Să nu rămîneţi cu steagul UE în mînă şi desculţ.

Uitaţi-vă ce a păţit Ucraina care nu a făcut referendum naţional şi acum a rămas fără o parte din teritorii şi practic rămîne fără economie.

Nu împingeţi Moldova pe calea sinucigaşă a Ucrainei.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.