Ultima destinație din cadrul vizitei de lucru de astăzi în raionul Strășeni a fost complexul sportiv din satul Pănășești care a fost construit recent

Am fost plăcut surprins de amploarea și calitatea lucrărilor efectuate: centrul include o sală mare pentru sporturile de echipă, o piscină, tribune și vestiare cu cabine de duș. Sunt conectate toate sistemele de comunicare.

115695933_4736279633064671_5890722781179547922_o-300x210 Ultima destinație din cadrul vizitei de lucru de astăzi în raionul Strășeni a fost complexul sportiv din satul Pănășești care a fost construit recent

Clădirea este pregătită din punct de vedere tehnic pentru a fi dată în folosință, însă mai trebuie puse la punct formalitățile juridice, dar și să fie soluționată problema privind achitarea unei datorii în mărime de 3 milioane de lei față de agenții economici care au contribuit financiar la construcția acestui complex sportiv.

Am felicitat autoritățile locale pentru acest complex sportiv atât de bun, instituții ca aceasta fiind puține în Moldova și am îndemnat să deschidă cât mai curând posibil ușile pentru tinerii sportivi, dar, totodată, să nu uite despre respectarea normelor sanitare.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.