Tradițional, la finele anului de studii, am mers la Sadova, la gimnaziul din satul meu natal

Într-o atmosferă solemnă, cu multe emoții și flori am felicitat elevii cu sfîrșitul de an școlar, urîndu-le o vacanță cît mai plăcută, plină de aventuri și clipe frumoase.

Un mesaj aparte am adresat absolvenților gimnaziului, care se află în pragul unui important test de maturitate – sesiunea de examene și alegerea drumului pe care vor merge în viață. Le-am urat curaj, sîrguință, ambiție și încredere în forțele proprii. Părinților le-am mulțumit pentru răbdare, și pentru grija care le-o poartă copiilor lor.

Un gînd bun am transmis și cadrelor didactice pentru dăruire și devotament profesional de care dau dovadă în aceste timpuri deloc ușoare.

A devenit deja o tradiție, ca la sfîrșit de an școlar să stimulez cei mai buni elevi care s-au manifestat pe parcursul anului de studii cu rezultate remarcabile la învățătură. Astfel, în cadrul Campaniei ”Iubesc Moldova”, 14 cei mai sîrguincioși elevi au obținut Diplome de merit și premii bănești. Astfel de premii sînt înmînate, de asemenea, și elevilor din satul Căpriana, satul de baștină al mamei mele.

Tinerii sînt viitorul țării noastre. Este de datoria noastră să-i susținem și protejăm.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.