Breaking News

În rezultatul întrevederii mele cu Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, din 17 martie, la Moscova, astăzi a fost luată decizia de a prelungi perioada de legalizare pentru cetăţenii moldoveni, aflaţi ilegal pe teritoriul Rusiei, pînă la 12 mai, 2017. Potrivit ultimelor informații, pînă la 20 martie au reuşit să treacă procedura de legalizare circa 10 mii de concetăţeni de-ai noştri.

Îi îndemn pe toţi să apeleze la serviciile secţiilor locale ale Direcţiei Generale pentru Problemele de Migraţie MAI pentru a obţine statutul legal de aflare pe teritoriul Federaţiei Ruse.

Totodată, a început să funcţioneze site-ul pe care concetăţenii noştri, aflaţi în Moldova şi avînd „interdicţii” asupra lor, vor putea verifica dacă au fost amnistiaţi sau nu. Vă amintesc că prin această poziţie au beneficiat de amnistie 17,5 mii de moldoveni.

Este îmbucurător faptul că înţelegerile noastre cu colegii ruşi se transformă în rezultate practice în termene atît de restrînse. Sper că un număr cît se poate de mare de concetăţeni de-ai noştri vor folosi posibilităţile ce li se oferă.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.