Solutia pentru salvarea Republicii Moldova din criza politica

Constatînd un nou esec al partidelor pro-europene in a forma o majoritate parlamentara si un guvern, PSRM, ca cel mai mare partid din Parlamentul Republicii Moldova, lanseaza astazi o invitatie la dialog tuturor partidelor parlamentare.

Partidele pro-europene nu pot sa dialogheze nici intre ei. PLDM s-a ascuns, s-a autoizolat si nu vrea sa mai auda de PD pana nu este eliberat Vlad Filat si inchis dosarul BEM. PL face ce a facut intotdeauna – nimic, iar comunistii asteapta sa vada in care barca sa sara. PD intre timp se bucura de clipa controlului total asupra statului.

Acesta este tabloul politic din acest moment, in timp ce tara se sufoca in criza, cetatenii trebuie sa plateasca tarife mai mari din cauza guvernantilor pro-europeni care au furat miliardul de la BEM.

PSRM considera ca exista o singura solutie pentru a salva Republica Moldova – alegerile anticipate!

De aceea, invitam chiar astazi partidele parlamentare la dialog, sa decidem impreuna data la care acestea vor fi declansate si data de la care tara noastra va incepe sa iasa din dezastrul in care au bagat-o cei care sub steagul Uniunii Europene au produs cel mai mare jaf din istoria Republicii Moldova. Nu vom negocia nimic cu partidele parlamentare, invitatia nu este la negocieri, nu avem ce intelegeri sa facem cu cei care au furat tara, invitatia este la dialog pentru declansarea anticipatelor.

Propunerea înaintată fracțiunilor parlamentare privind consultarile publice tine de:
– modificarea constitutiei prin vot comun in Parlament pentru a oferi cetatenilor sa aleaga prin vot direct Presedintele tarii si 
– stabilirea datei alegerilor parlamentare anticipate.

Vom contacta toate fractiunile parlamentare, suntem flexibili sa ne intilnim oricind, la orice ora si oriunde, fara spectacol mediatic. 
Scopul nostru nu este sa facem show, nu vrem sa dam partidelor parlamentare pretexte sa ne refuze pe motive ideologice.

Subiectul dialogului nu este despre viziuni si ideologii, ci despre salvarea tarii.

Raminem fermi pe pozițiile noastre, continuam protestele si cerem demisia tuturor hotilor si eurounionistilor.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.