Solicitări ale colectivelor de părinți și ale administrației grădinițelor din țară parvin în adresa Președintelui Republicii Moldova

Zeci de solicitări ale colectivelor de părinți și ale administrației grădinițelor din țară parvin în adresa Președintelui Republicii Moldova și a Fundației de Binefacere ”Din Suflet” cu rugămintea de a acorda sprijin în soluționarea multor probleme cu care se confruntă.

Fundația de Binefacere ,,Din Suflet” încearcă să răspundă acestor solicitări cu fapte concrete. Recent, cu suportul Fundației, a fost îndeplinit visul copiilor de la grădinița din s. Baroncea, r-nul Drochia. Acum aceștia se pot bucura de mobilier nou – scaune, mese, de asemenea perne, prosoape, produse igienice, jucării, inventar sportiv.

Totuși, considerăm că, în raport cu instituțiile preșcolare, abordarea trebuie să fie una complexă. În acest sens, împreună cu Prima Doamnă vom lansa o acțiune națională. Astfel, pentru realizarea acestui proiect deja am adresat solicitări de finanțare către sponsori din afara țării. Detaliile referitoare la desfășurarea proiectului vor fi anunțate în curînd.

Faptele bune continuă.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.