Am participat la ședința Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova

Am analizat în detalii situația politică actuală din țară. Le-am mulțumit colegilor pentru faptul că au fost activi și în perioada de vară. Am audiat rapoartele, dar și tezele pentru perioada de pînă la alegerile parlamentare din februarie 2019.

Am remarcat că PSRM este singurul partid de opoziție din Parlament și rămîne a fi cea mai activă formațiune la etapa actuală cu cele mai multe inițiative pentru simplii cetățeni, pentru dezvoltarea Republicii Moldova și consolidarea statului.

După 9 ani de guvernare dezastruoasă a așa-numitelor partide pro-europene, socialiștii rămîn singura alternativă pentru dezvoltarea Republicii Moldova.

Totodată, am menționat că examinez posibilitatea să particip pe lista PSRM în cadrul următoarelor alegeri parlamentare, deoarece un Președinte fără suportul majorității parlamentare nu-și poate îndeplini eficient atribuțiile.

Obiectivul primordial, trasat în cadrul consiliului – este obținerea majorității în Parlamentul Republicii Moldova, atît pe lista de partid, cît și pe circumscripțiile electorale din Republica Moldova și a celor de peste hotarele țării.

Începînd cu ziua de sîmbătă, membrii PSRM vor organiza acțiuni masive în fiecare centru raional, în cadrul cărora împreună cu colegii din teritoriu vor fi aleși candidații pe circumscripțiile electorale. Pînă la mijlocul lunii octombrie astfel de acțiuni vor avea loc în toate orașele din RM, iar la finele lunii octombrie, începutul lunii noiembrie – la Chișinău vor veni zeci de mii de susținători și membri PSRM.

Le-am urat succes colegilor din PSRM în activitățile pe care urmează să le întreprindem în această toamnă și victorie în alegerile parlamentare.

După 9 ani de dezastru, ce facem? Soluția există!

Moldova are viitor!

—–

Mai jos – video și link la textul Rezoluției Consiliului Republican al PSRM

http://socialistii.md/rezolutia-consiliului-republican-al-psrm-din-05-09-18/

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.