Se creează impresia că opoziția se conduce după principiul: cu cît mai rău, cu atît mai bine

Se creează impresia că opoziția se conduce după principiul: cu cît mai rău, cu atît mai bine. Anume din acest motiv a fost blocat creditul rusesc în luna aprilie, dar acești bani ne-ar fi ajutat să rezolvăm multe probleme. Eu înțeleg de ce ei cer demiterea urgentă a guvernului anume acum – se încep negocierile cu FMI. Opoziția dorește să destabilizeze situația, dar noi nu putem permite acest lucru.

Eu consider că guvernul condus de Ion Chicu face față. Drumurile se repară, pensiile și salariile se plătesc la timp, situația pandemică se îmbunătățește, au fost reluate negocierile cu privire la creditul rusesc. De ce cabinetul de miniștri ar trebui să-și dea demisia? Pentru că cineva dorește acest lucru, cel care vrea destabilizare?

Demiterea guvernului ar putea avea loc într-un singur caz – dacă se va urmări scopul de a anunța alegeri anticipate. Cum și la ce etapă – noi vom decide. Dar cu siguranță, nu se va face sub presiunea opoziției.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.