Scrisorile de acreditare din partea a trei ambasadori agreați

Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale la Reședința de Stat, am primit scrisorile de acreditare din partea a trei ambasadori agreați: E.S. Batsaikhan Dashjamts, Ambasador al Republicii Populare Mongolia în Republica Moldova cu reședința la Sofia; E.S. Gregory Michael Andrews, Ambasador al Noii Zeelande în Republica Moldova cu sediul la Bruxelles și E.S. Safdar Hayat, Ambasador al Republicii Islamice Pakistan în Republica Moldova, cu sediul la București.

În cursul discuțiilor am urat fiecărui ambasador bun-venit și succes în îndeplinirea mandatelor, reiterînd importanța intensificării relațiilor politice bilaterale și de consolidare a raporturilor economice cu statele pe care le reprezintă diplomații.

Totodată, mi-am exprimat speranța că acreditarea noilor ambasadori în Republica Moldova va impulsiona valorificarea potențialului de cooperare existent în beneficiul popoarelor noastre.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.