Сartea Istoria Moldovei

A fost lansata cartea Istoria Moldovei in 3 volume, care a fost publicata cu sustinerea si In cadrul Campaniei Nationale Iubesc Moldova (s-a muncit pe parcursul a 18 luni, prima sedinta a grupului de autori a avut loc in februarie 2015).

Astăzi am participat la prezentarea unei cărți de excepție, care sper foarte mult să ajungă în cele din urmă și în școli, în universități, în toatele bibliotecile țării. Să fie citită de orice cetățean interesat de istoria și soarta poporului nostru.

Se numește „Istoria Moldovei” și constă din trei volume. Cartea e scrisă de o echipă de istorici în frunte cu domnul Sergiu Nazaria. Ea cuprinde toate etapele istoriei Molovei și oferă informație și argumente covingătoare despre identitatea distinctă a moldovenilor, despre statalitatea noastră, luptele pentru independență, momentele glorioase și tragice prin care am trecut ca popor și țară.

Merită să fie citită.

Lansarea cărții acum a fost prilejuită de jubileul de 25 de ani a Republicii Moldova. E un cadou din partea noastră și va fi adus în dar de 1 septembrie în multe școli din țară.
Moldova are trecut, are și viitor.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.