Salut declarația oficială a Uniunii Europene

Salut declarația oficială a Uniunii Europene exprimată de Înaltul Reprezentant al UE pentru afaceri externe și politica de securitate Federica Mogherini și comisarul european pentru extindere și politică de vecinătate, Johannes Hahn.

Uniunea Europeană salută deciziile luate de Parlamentul Republicii Moldova, inclusiv formarea guvernului și a exprimat disponibilitatea de a colabora cu executivul legitim condus de Maia Sandu, votată de o majoritate parlamentară formată din 61 de deputați ai PSRM și ai blocului ACUM.

La rîndul meu, vreau să subliniez încă o dată deschiderea și disponibilitatea administrației prezidențiale de a colabora activ cu toate ramurile puterii, inclusiv cu Parlamentul și Guvernul, atît pe dimensiunea politicii interne, cât și pe cea a politicii externe.

https://eeas.europa.eu/delegations/moldova/63826/statement-high-representativevice-president-federica-mogherini-and-commissioner-johannes-hahn_en

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.