Să vedem cine îl va vota pe acest gastarbaiter de peste Prut, care a umilit Moldova în 1999

Ion Sturza este premierul din 1999 despre care majoritatea cetățenilor Republicii Moldova păstrează cea mai tristă amintire.

Pe timpul guvernării Sturza în țara noastră s-a înrădăcinat corupția, s-au înregistrat restanțe de luni de zile la salarii. În unele domenii, salariile și pensiile erau achitate în caloși și făină.

Atunci Moldova a devenit extrem de săracă, atunci au început migrațiile în masă, s-a adîncit drama poporului nostru.

Înțelegem că Sturza nu are scrupule, nu are regrete, nu are limite, dacă acceptă să devină din nou premier în țara pe care a nenorocit-o la sfîrșitul anilor 90. Mai rău, el acum face și jocurile unor sau altor grupări oligarhice. 
Scopurile celor de la putere nu au nimic comun cu intresele reale ale țării. Ei vor să acopere furturile, vor să-și salveze pielea, vor să dea impresia că s-au înnoit, de fapt cu o figură veche și discreditată.

Să vedem cine îl va vota pe acest gastarbaiter de peste Prut, care a umilit Moldova în 1999.

Noi, socialiștii, nu votăm pe nimeni. Doar alegeri anticipate. Doar alegerea președintelui prin vot direct.Și decizia lui Timofti de a-l înainta pe Sturza la funcția de premier ne apropie mult de anticipate.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.