"Monopolizarea" pietei de carne

 

 

Sper sa provoc multa lume cu un astfel de subiect.

Consider ca ar fi bine venit sa  abordez prin intermediul blog-lui personal mai multe subiecte care unii le-ar considera “sensibile” pentru mine, de genul importul de carne, peste, privatizarile etc., nu cu scopul de a ma indreptati, deoarece nu am nevoie de aceasta, insa pentru a le pune in discutie cu voi acei care vizitati aceasta pagina pe net. Daca vor fi sugestii vis-a-vis de subiecte suplimentare sunt la dispozitie.

Acum vreau sa lansez pentru discutii subiectul “monopolizarii importului de carne” pentru a raspunde la unele intrebari: a fost oare monopolizare, care au fost efectele pentru piata – producatori si consumatori, care au fost carentele mecanismului de reglememnatre – puteau oare fi inlaturate sau unica solutie – liberalizare, s.a. la solicitarea DVS.

Consider ca ar fi corect sa plasez opiniiile mele doar dupa ce lansez acest post (sunt in conflict de interese si nu vreau sa va influentez opiniile DVS) si dupa ce aflu unele opiniii poate intrebari.

O analiza detaliata si obiectiva la acest capitol Va promit.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.