Proiectul „Salvăm zece copii din lumea tăcerii”, continuă

Am avut o întrevedere cu zece copii diagnosticați cu hipoacuzie, cărora astăzi, Fundaţia de binefacere a Primei Doamne „Din Suflet” le-a transferat circa 75 mii euro (1,5 mln. lei) pentru efectuarea intervenţiilor chirurgicale de implantare a dispozitivelor Cohlear.

Le-am mulţumit reprezentanţilor corpului diplomatic, partenerilor care ne-au ajutat să identificăm sursele financiare respective pentru a oferi acestor copii posibilitatea de a accede în lumea sunetelor, de a auzi vocea mamei, de a se integra pe deplin în societate.

Am adresat sincere felicitări copiilor şi părinţilor lor cu prilejul sărbătorilor de iarnă, urîndu-le sănătate, succes şi multe împliniri.

Menționez că în anul 2017 zece copii cu hipoacuzie sever-profundă din țară au obținut șansa să audă și să vorbească datorită unor intervenții de implant cohlear, realizate grație sprijinului financiar oferit de fundația de binefacere „Din Suflet” a Primei Doamne, Galina Dodon.

Faptele bune continuă!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.