Programul național lansat de Fundația de Binefacere ”Din Suflet” care prevede oferirea a circa 25 mii de ghiozdane și rechizite școlare

Programul național lansat de Fundația de Binefacere ”Din Suflet” care prevede oferirea a circa 25 mii de ghiozdane și rechizite școlare pentru toți copiii din țară care vor merge în anul curent în clasa I, este în deplină desfășurare.

Astăzi, Prima Doamnă a țării, Galina Dodon a efectuat o vizită în raioanele Ocnița, Briceni și Edineț unde a înmînat circa 400 de ghiozdane cu rechizite școlare elevilor din aceste raioane, care sînt entuziasmați de începerea unei noi etape din viața lor.

Galina Dodon a felicitat viitorii elevi cu acest frumos prilej, le-a urat un început de an școlar de bun augur, cu realizări frumoase și experiențe interesante, subliniind că Fundația ”Din Suflet” pe care o patronează va fi și în continuare alături de ei.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.