Primim mesaje de mulțumire din localitățile țării

Primim mesaje de mulțumire din localitățile țării unde Fundația de Binefacere a Primei Doamne a fost alături de instituțiile preșcolare care s-au adresat cu rugămintea de a fi sprijinite.

Recunoștința citită în ochii copiilor ne umple inima de bucurie și ne motivează în realizarea proiectelor de caritate. Vom continua împreună cu fundația să ajutăm toate grădinițele din țară pentru a crea un mediu favorabil pentru educația copiilor din toate localitățile țării.

Chiar dacă am lansat inițiativa la începutul lunii septembrie, deja 75 de grădinițe au beneficiat de sprijinul Fundației. Deoarece sunt foarte multe solicitări, am decis să majorăm asistența iar pînă la finele anului curent să acordăm suport la circa 200 de instituții preșcolare. Planificăm ca în anul 2018 să acordăm susținere la minimum 300 de grădinițe, iar pînă la expirarea mandatului Președintelui Republicii Moldova, acest suport să ajungă în toate instituțiile preșcolare din țară.

Faptele bune continuă!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.