Prima Doamnă, Galina Dodon nu a rămas indiferentă față de durerea celor 8 copilași din satul Hulboaca, raionul Orhei

Prima Doamnă, Galina Dodon nu a rămas indiferentă față de durerea celor 8 copilași din satul Hulboaca, raionul Orhei, recent rămași fără mama care a decedat dînd viață celui de-al 8-lea copil.

Galina Dodon a mers în vizită la familia Munteanu și din numele Fundației de Binefacere ”Din Suflet” pe care o patronează le-a oferit în dar o mașină de spălat, detergenți, produse igienice, produse alimentare de primă necesitate, dar și multe lucruri necesare pentru copilul nou-născut (scutece, lapte praf, produse igienice pentru bebeluș ș.a.). Văzind la fața locului condițiile precare în care trăiesc cei nouă membri ai familiei, Prima Doamnă a decis să-i asigure și cu materiale de construcție pentru reparația locuinței.

Totodată, Galina Dodon a transmis acestei familii suma de 4000 de lei – ajutor financiar unic, oferit de Fundația ”Din Suflet”, la inițiativa Președintelui Republicii Moldova, familiilor în care se naşte al patrulea copil, şi fiecare următorul.

Faptele bune continuă!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.