Prima Doamna Galina Dodon a vizitat Școala de tip internat pentru copii orfani și rămași fără îngrijirea părinților

Faptele bune continuă!

Prima Doamna Galina Dodon împreună cu elevii Școlii Sportive Specializate nr. 4 de polo pe Apă ”Gheorghe Osipov” au vizitat Școala de tip internat pentru copii orfani și rămași fără îngrijirea părinților din or. Strășeni, aducînd spiritul sărbătorilor de iarnă celor aproape 50 de copii aflați în instituție. Membrii echipei de polo pe apă au fost mesagerii lui Moş Crăciun pregătind fiecărui copil cîte un dar. De cadouri și dulciuri copiii au beneficiat și din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet”. La rîndul lor, copii i-au răsplatit pe oaspeți cu cîntece, urături și voie bună.

Deasemenea, ieri Galina Dodon a vizitat grădinița din orașul Strășeni, care a beneficiat de suport în cadrul acțiunii sociale naționale de ajutorare a grădinițelor din țară lansată de Fundația de Binefacere ”Din Suflet”.

Conform demersului administrației grădiniţei si părinţilor, Fundaţia a oferit suport pentru dotarea bucătăriei grădiniței cu tehnică: frigider, congelator, tocător electric, deasemenea veselă si mobilă.

Prima Doamna a felicitat copiii cu prilejul sărbatorilor de iarna, și le-a oferit daruri dulci, menționînd că alături de copii trăim în permanență emoții pozitive și bucurie. Sîntem foarte bucuroși să vedem zîmbetele și impresiile copiilor și sperăm că darurile oferite de către Fundație grădiniței să le permită copiilor să savureze bucate gustoase și sănătoase.

Copilașii au spus poezii și cîntece, mulțumind oaspeților pentru cadouri.

Reiterăm ce pe parcursul ultimelor trei luni, în cadrul acțiunii sociale naționale de ajutorare a grădinițelor din țară, peste 200 de instituții preșcolare au beneficiat de suport din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet” a Primei Doamne.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.