Prima Doamnă a țării, Galina Dodon, a vizitat trei grădinițe din raionul Briceni

Prima Doamnă a țării, Galina Dodon, a vizitat trei grădinițe din raionul Briceni care au beneficiat de suport din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet” în cadrul programului național de susținere a instituțiilor preșcolare din țară.

La grădinițele din satul Drepcăuți și Bălăsinești au fost instalate terenuri de joacă dotate cu tobogane, leagăne, balansoare, nisipiere etc., iar grădinița din localitatea Cotiujeni a primit în dar mobilier, tehnică de bucătărie și lenjerie de pat, în conformitate cu solicitările adresate Fundației ”Din Suflet” de către administrațiile grădinițelor și colectivele de părinți.

De asemenea, în cadrul programului de susținere a instituțiilor preșcolare, alte trei grădinițe din Briceni au primit plăpumi, perne și lenjerie de pat.

Vom depune și în continuare efortul necesar pentru a oferi copiilor din instituțiile preșcolare un mediu sigur și confortabil pentru creștere și instruire. Astfel pentru anul în curs, Fundația de Binefacere ”Din Suflet” planifică oferirea suportului necesar la circa 500 de grădinițe din întreaga țară.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.