Prima Doamnă a țării, Galina Dodon a înmânat familiei Bivol din localitatea Talmaza, raionul Ștefan Vodă cheile de la locuința

Prima Doamnă a țării, Galina Dodon a înmânat familiei Bivol din localitatea Talmaza, raionul Ștefan Vodă cheile de la locuința procurată cu suportul Fundației de Binefacere “Din Suflet”.

Familia Bivol, care crește cinci copii minori, trăiau cu chirie și riscau să rămână pe drumuri. Împreună cu Prima Doamnă am decis să ajutăm familia respectivă și să realizăm visul celor cinci copilași de a avea o casă părintească.

Totodată, pentru a ameliora greutățile cotidiene cu care se confruntă familia, Fundația de Binefacere “Din Suflet” a donat familiei Bivol și alte daruri: o mașină de spălat, produse alimentare, jucării și alte lucruri de primă necesitate, dar și ajutorul unic în sumă de 4000 de lei, oferit familiilor în care se naște al 4-lea sau următorul copil.

Menționez, că pe parcursul a mai puțin de doi ani de activitate a Fundației ”Din Suflet”, în cadrul proiectului “Casa Părintească”, fundația a oferit suport pentru procurarea, construcția sau reconstrucția locuinței, la peste 50 de familii social vulnerabile din toată țara.

Faptele bune continuă!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.