Polițiștii si militarii Armatei Naționale au început patrularea în comun pentru protejarea populației în perioada de epidemie

Polițiștii si militarii Armatei Naționale au început patrularea în comun pentru protejarea populației în perioada de epidemie. Aceste patrule vor ajuta la implementarea măsurilor de siguranță și prevenirea răspândirii coronavirusului COVID-19.

Decretul pe care l-am semnat ieri permite și alte acțiuni comune între reprezentanții Ministerului Apărării și Ministerului Afacerilor Interne, care să vină în sprijinul cetățenilor.

Toate măsurile pe care le luăm ne ajută să menținem la această etapă situația stabilă, într-o perioadă în care în multe țări din lume pandemia a devenit din ce în ce mai greu de controlat. Suntem gata să venim cu măsuri și mai ferme, pe măsura evoluției situației, fiindcă aceste restricții temporare ne vor permite să revenim mai rapid la normalitatea vieții sociale și economice.

Cu cât mai puternică va fi solidaritatea noastră și cooperarea dintre cetățeni și autorități, cu atât mai sănătoși și mai repede vom ieși din această criză!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.