Platforma DA impreuna cu responsabilii de la primarie intentioneaza sa blocheze protestul din 27 septembri

Platforma DA impreuna cu responsabilii de la primarie intentioneaza sa blocheze protestul din 27 septembrie din fata Parlamentului, organizat de Socialisti si Partidul Nostru.

Citeva clipe in urma in cadrul unei sedinte care a avut loc la primaria m. Chisinau, colaboratorii primariei intr-o voce cu Nastase Andrei au declarat precum ca in aceeasi zi si in acelasi loc cei de la DA organizeaza protest cu instalarea corturilor. Nastase Andrei a solicitat suport reprezentantilor MAI …

Interesant: in PMAN, cedata anterior de PSRM pentru societata civila, nu mai sunt locuri pentru corturi? Sau asa a venit comanda de la sponsori si partenerii din culise?

Este evident ca cineva s-a speriat foarte mult de protestele organizate de fortele patriotice si a dat indicatii subalternilor sa le blocheze. Devine din ce in ce mai evident care este fata adevarata a celor din Plarforma DA.

Vreau sa le transmit un mesaj clar si celor care se acopera cu societate civila, si celor din afara tarii care-i curteaza, si celor de la guvernare – indiferent de obstacolele si provocarile care le pregatiti, duminica 27 septembrie socialistii impreuna cu echipa lui Renato Usatii vom fi in fata Parlamentului impreuna cu peste 50 de mii de cetateni ai Republicii Moldova care vor protesta impotriva oligarhilor de la guvernare. Nu va jucati cu focul! Rabdarea oamenilor e la limita!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.